Enkel påske

Her i huset finner du ikke hekser, kyllinger, masse gult og fjærdekte kvister. Men da jeg vokste opp var det slik min mor pyntet til påske. Det var utrolig koselig når mamma hentet kartongen med pynt. Påskeharer, høner, kyllinger, duker med egg og dyr. Huset ble pyntet til randen :)

Selv har jeg en mye mer enkel stil. Og jeg har beholdt de tradisjoner som passer til oss. Egg fra påskeharen som er gjemt unna. Enkel og fin pynt som passer inn hos oss.

Vi skal være halve påsken hjemme-så jeg starter nok pyntingen litt tidlig i år. Men det fungerer jo greit når den ikke er mer fremtredende enn dette. I fjor lagde jeg litt pynt selv. Men i år tror jeg ikke jeg skal det. Pynten du ser er sponset av Felius Design

De får du blant annet kjøpt hos

Multitrend

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits