Makeover light

Badet vårt har fine hvite fliser på vegg, og mørkegrå fliser på gulv. Helt grei løsning på ett lite bad. Dusjveggene våre var ødelagt og vi hadde ett baderomsmøbel som fungerte dårlig. Lite lagring, benkeplate i tre og i en farge som ikke helt passet inn.

Vi tok kontakt med Rørkjøp ( Rorkjop.no ) og de sendte en rørlegger på gratis befaring. Det tilbyr de alle. Han tok mål-og vi satte oss ned med nettsiden deres og fant ut hvilke produkter vi ønsket. Lars og jeg var ganske enige. Vi ønsket å holde det rent og enkelt. Korsbakken hadde et møbel med vask og to skuffer i høyglans hvit i våre mål. Og kran ble Damixa fossefall. Utrolig kul kran til en fin pris.

I dusjhjørnet måtte vi gå for kabinett, for å unngå fukt i fremtiden. Og dusjkabinett er ikke slik det var før! Gulvet er formstøpt i porselen og dusjen var virkelig lekker. Jeg ønsket en dusj med regndusj/fossefall og hånddusj. Og hyller! Porsgrunn bad hadde en slik modell. Alt fant vi på nettsiden til Rorkjop.no

I vår familie er musikk viktig! Så da vi fant speilet Sound fra Villeroy & Boch smeltet vi fullstendig! Lyset kan endres fra kaldt til varmt, og speilet har innebygd Bluetooth. Denne har blitt en favoritt allerede.

Vi startet planleggingen i januar, og alt stod ferdig så fort. Proffe flinke folk fra Haagensen Rørservice kom. Dette er ett firma Rørkjøp samarbeider med. De hjalp meg med noen små reparasjoner jeg hadde fra før av også. Og når de dro-tok de det gamle dusjsystemet med seg til gjenvinning. Det beste med det hele er: Alt er samlet på ett sted. Så enkelt og greit.

Her ser du før og etter. Veggene er malt med fargen Skifer fra Nordsjø (sponset)

Så fornøyd og glad! Og vi har ikke pusset opp hele badet engang. Kun tatt deler av det. Veldig lurt for deg som føler tak, gulv og vegger funker. Og som ikke har råd til å pusse opp fra bunnen av.

Nå skal jeg ut å ta meg en deilig dusj!

3 kommentarer

Iselin Renée

25.02.2017 kl.11:07

Så fint bad :)

Hus10a

25.02.2017 kl.13:38

Iselin Renée: tusen takk! Det ble jo som helt nytt <3

Victoria Larsen

25.02.2017 kl.11:18

Så stilig :)

Hus10a

25.02.2017 kl.13:38

Victoria Larsen: Tusen takk

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits