Myttji lys og myttji varme

Jeg planlegger lounge ute på terrassen-og nyter samtidig kosen med levende lys og fyr i peisen. Jeg er ikke like glad i alle årstider, men jeg har lært meg å finne ting jeg liker i hver av dem.

I år har jeg planer for terrassen med tak. Vi innså det i fjor at været her oppe gir mest tid under taket. Vi har ingen ettermiddagssol der, men vi kan lage trivsel allikevel. Jeg tror jeg har funnet den perfekte sofa med sjeselong, og har flere diy prosjekt i hodet. Det skal bli en liten hule-med LED-lys, infravarme, puter, pledd, pels. Ett sted vi kan tilbringe late, lange kvelder.

Bilde funnet på Pinterest.

Denne tror jeg blir fin! Sammen med vår nye Sackit stol!

Og masse LED-lys....både kubbe og lenker. I tillegg skal en slik opp på vegg:

Planleggingen er halve moroa-så får vi se hva som lar seg gjennomføre, og hva som eventuelt må endres.

Jeg håper vi får flere utedager i år enn i fjor. Om ikke vil loungen vår være fristedet-der kan vi sitte uansett vær!

God natt alle ✨

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits