En helg i kjærlighetens tegn

Jeg har alltid gitt barna mine og mannen en liten oppmuntring til Valentine. Og i år fant vi ut at vi slo sammen både morsdag og Valentine. Siden vi i år ikke samles hverken i vinterferien eller påsken valgte vi en helg på hotell. Hele familien.

Planen er å nyte samværet og kun kose oss. Vi kjører i litt over 2 timer til vakre Frøya.

Foto: Sandra Holm

Vi tar med varme klær, fintøy og kamera! Planen er å få tatt noen flotte bilder av den kommende konfirmanten. Og med disse omgivelsene burde det gå fint. Været er på vår side også.

Vi skal bo på Frøya Hotell. Spise deilig mat! Ta massasje og bade i jaccuzi. Barna har fått eget rom og storgleder seg.

På lørdagen blir det sightseeing på Frøya, Titran er ett ønske. Ellers så tar vi alt på sparket. Vi har fått masse gode tips om steder vi bør se fra Daglig leder på Frøya Hotell, Valborg Bekken. Service på høyt nivå!

Hotell er digg! Og når man kan dra med de fineste man vet er det ekstra godt.

Følg med på snap på insta -der vil jeg ta dere med på tur! I tillegg vil jeg legge ut bilder på veggen.

Bildene er lånt fra nett. Gleder meg til å vise bilder fra oss iløpet av helga.

Én kommentar

Susanne Holm Fagerström

10.02.2017 kl.02:27

Åh det låter helt ljuvligt!! Ha en underbar helg och njut i massor av både hotell,mat och miljö och familj! Ladda på må bra kontot! :)

Hus10a

10.02.2017 kl.06:58

Susanne Holm Fagerström: åh, så fantastisk melding å våkne til. Tusen takk Susanne <3

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits