SFS lureri

Instagram flyter over av SFS om dagen. Og min mening er at det ødelegger plassen!

Har du under 10k følgere tenker jeg det er en fin ting å ha Shoutout for shoutout. For da kanskje jeg og de andre finner akkurat deg! Og veggen vil ikke flyte over med bilder kun fra deg.

Hvem tjener på SFS?

Ikke du som deltar!! Du får kanskje 10-40 nye følgere. Du er veldig heldig om du får mer! De som holder får mange flere. Ofte tusenvis! Så når du leser: åh tusen takk alle sammen-jeg har nå nådd 100 000 følgere og vil gi noe tilbake.... del mitt bilde og jeg deler kanskje ditt. Hmmm, ikke gjør det om du ikke absolutt elsker kontoen og vil dele fordi du liker bildene. Deler du i ønske om å bli større selv-vil du bli veldig skuffet. SFS bilder ligger ofte ikke lenge på kontoene. Mange av de store deler hverandre OM og OM igjen! Som om de har avtalt det. Ikke vet jeg.

Og når du har langt over 50k og kjører sfs kjenner jeg at jeg blir skikkelig grinete. Hvorfor er det viktig for deg å vokse enda mer? For jeg går ikke på at dere tror dere hjelper andre. Da vet dere lite om Instagram. Sterke påstander, men jeg har flere med meg. Og når du deler en konto 7 ganger på ett halvår synes jeg det hele blir merkelig! Det har visst blitt veldig populært å ha sfs ofte! Jeg synes det å holde sfs skulle vært forbeholdt de under 20k. Men jeg bestemmer ikke. Men du kan bestemme hva du ønsker. Vil du at veggen skal fylles kun med de store? Eller vil du at Instagram skal være for alle?

Jeg hadde min siste sfs da jeg fikk 50k, den smakte ikke bra! Så jeg lovte meg at dette skulle jeg holde meg for god for!

Mor mi sa alltid ett ordtak: mye vil ha mer og fanden vil ha fler!

Livet er ingen konkurranse -unn gjerne andre å bli kjent, men lær deg hva som gagner de. Del når du har lyst-uten å kreve tilbake. Vær fair! Ærlig! Det kommer du veldig langt med.

Jeg har sikkert irritert på meg noen nå. Men de som kan si: vettu, jeg har ikke tenkt på det sånn. DE får respekt av meg! Jeg tåler å miste noen følgere også :)

Her ligger jeg-med omgangssyken som 3 av 5 Tjohei!

7 kommentarer

Victoria Larsen

08.02.2017 kl.18:38

Så utrolig kjedelig.. God bedring :-)

Hus10a

08.02.2017 kl.19:19

Victoria Larsen: takk <3

En Slags Verklighet

08.02.2017 kl.19:11

Håller helt och hållet med dig om allt du skriver. Inget ont om de stora kontona, för det finns flera som delar både stora & små konton, men visst är det dom som vinner på sfs, inte de som deltar. Så att skriva att man vill ge tillbaka genom en sfs är ju lite märkligt. Man kan dela konton utan att själv delas först i så fall. Och man blir ganska besviken om man inte väljs ut att visas. Sfs har ju då förlorat sin innebörd om inte alla som deltagit visas. Nåja, är ju ett i-landsproblem men jag önskar att det var lite färre sfs:er ibland 🙈

Hus10a

08.02.2017 kl.19:20

En Slags Verklighet: jeg tror det er mange som har oppdaget ulempene med det. At det er ett i-landsproblem er helt rett ?? men vi må jo få ut følelser vi også

09.02.2017 kl.01:11

Kan du ikke bare unfollow de du synes har SFS for ofte???? Du kan ikke bestemme hvordan andre bruker sin IG konto!! Synes den opphisselsen er unødvendig bruk av energi:-)

Hus10a

09.02.2017 kl.01:24

Anonym: jeg kan jo ikke det vettu. For jeg bestemmer ikke hva andre vil dele. Så kontoen fyller fortsatt feeden min. Men siden du ikke visste det kan jo du fort være en av de som følte seg truffet :P. Jeg sier ikke dette for å være ekkel. Jeg synes bare det forsøpler insta-og sjekker du bildet mitt på insta vil du se at jeg ikke er alene om å mene det. Det har blitt en uting som vi er mange som ikke liker. Og siden vi lever i ett fritt land bruker jeg stemmen min og sier ifra. Det gjør også at jeg får ut frustrasjonen. Jeg tror SFS vil dø ut med tiden. Folk er lei. Nei, jeg bestemmer ikke over andre-og det er bra! Og jeg har unfollowa mange. Sove godt. Dette er tross alt bare min mening. Ikke verdens undergang.

Jente

09.02.2017 kl.07:04

Enig enig enig så inni helvettes enig!!!!!!! Beste jeg har lest på all den tid og jeg leser meget!dette er virkelig slik det er og jeg gir dæ honnør for å bringe det på banen og håper du forsetter å bringe det på banen igjen og igjen slik dette temaet holder seg oppe . Anonym over her er nok en av de som føler seg truffet! De ødelegger ! Det er ikke sjalusi det er irritasjon at de får gjøre dette og vi kan ikke unfollowe alle som deler sfs men har unfollowa de som setter de igang. Spre ordet veldig bra du tok opp dette og forsett å holde temaet varmt !!!!!!! Takk!

Hus10a

09.02.2017 kl.07:43

Jente: amen!! Takk for støtte <3

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits