Grey and blue

Maling sponset av Nordsjø/

Jeg lovte ett innlegg om fargevalg på rommet til junior. På de gamle bildene ser fargen ut som dus grå/hvit. Men i virkeligheten var den svakt pastellgrønn. Egentlig ikke fin! Jeg ville ha noe annet enn hvitt-og fant først en nøytral lys grå. Den så jeg hos Marenbaxter på Instagram. Den het Sølvrev. Deretter gikk jeg inn på Nordsjø og så etter en dyp kontrastfarge til den ene veggen. Flere var fine. De er fine alle de mørke nyansene-Og på vårt soverom har vi Dark Dijon. Utrolig fin dypblå farge.

Jeg endte opp med å velge Dazzling Paris. En dyp blå/grønn farge. Og det angrer jeg ikke på!

Kombinasjonen ble veldig bra!

Og junior var veldig fornøyd. Alltid godt når ting blir som du ser for deg.

Her ser du rommet slik det var før

Og slik ble det ferdige resultatet! Det tok en halv dag. Og mor lå en hel dag på recovery! Sånn er livet. Man må tøye grensene innimellom.

Én kommentar

Susanne Holm Fagerström

06.02.2017 kl.10:27

Rummet blev så himla fint!!

Jag älskar grått det är min favoritfärg, jag gissar att sonen blev riktigt nöjd att få ett sånt tufft rum!!<3

Du är så duktig som fixar och målar, jag är inte så händig riktigt än :)

Hus10a

08.02.2017 kl.19:19

Susanne Holm Fagerström: det får du til! Ny farge endrer ofte hele rommet, og det koster ikke masse penger heller. Klem!

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits