Glassdør

Vi har hatt en dør i huset som ikke har matchet de andre. En glassdør mellom entré og yttergang. I furu-grøss og gru! Jeg er jo forkjemper for gjenbruk-så jeg har fulgt med på Finn.no i måneder. Men her måtte det nytt til!

Ligaard i Trondheim hadde en Scanflex i type Trend som vi falt for! Den finnes i hel glass eller delt i tre som vår. Og det beste var at vi kunne hente den selv på lager direkte. Dersom du vil se mer på døra finner du den HER

For en forskjell!! Vi har fått en ny 1. Etasje!

Her ser dere den gamle døra med ett snilt filter!

Flott ja? Jeg elsker helheten det ble. Og vi satte bare inn den nye døra på de hengslene som var der fra før. Små endringer med store resultater er de beste!

Én kommentar

Victoria Larsen

23.01.2017 kl.11:48

Så utrolig flott! :)

Hus10a

24.01.2017 kl.18:40

Victoria Larsen: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits