Full rulle-flatt batteri

Nå har jeg vært kronisk syk i snart 12 år. Og ennå er det ting jeg ikke venner meg til. Jeg går i de samme fellene, og glemmer bort konsekvensene. Noen ganger velger jeg bevisst bort de rette valgene også. Fordi jeg må tillate meg å leve normalt innimellom. Tross konsekvenser-som til meg er smerter og tomt energilager. Jeg nekter å bare ligge å synes synd på meg selv.

Følelsen man har når man har klart å jobbe så lenge som man har bestemt seg for. Eller når huset er vasket og freshet opp. Den er så digg. Så noen ganger tenker jeg det er verdt det. Men det er før jeg har gjennomført oppgavene. Etterpå kan jeg angre som en hund. Det er da jeg må minne meg selv på å leve.

I dag våknet jeg til vanlig tid. Med fantastisk energi i kroppen. Jobb og en del ærend etter jobb, og deretter litt rydding/vasking her hjemme. Nå: totalt vrak. Thats my life.

Jeg vet hva jeg må i morgen. Hvile. Hvile. Hvile! Jeg synes aldri synd på meg selv. For jeg har det veldig godt. Jeg lever med lidelsene mine hver dag. Og de dagene som er gode tar jeg ekstra godt vare på. Ja, jeg har nok brukt dagen i dag litt for godt. Men alt i alt er jeg veldig lykkelig.

3 kommentarer

Marit

04.01.2017 kl.17:58

Det er som å lese om meg selv GB... vi lærer aldri, men samtidig så må vi leve vi også. Stor klem fra meg som ligger henslengt på sofaen akkurat nå... vært på to jobbmøter, da er jeg sliten... men må jobbe mer hjemme nå i kveld, om undervisningen skal bli bra i morgen... Thats life... kronisk syk, men er glad i livet. Klem fra meg

Hus10a

05.01.2017 kl.14:27

Marit: ja glad i livet er jeg og Marit-gudskjelov <3 klem til deg Marit

Saltsiv

04.01.2017 kl.19:01

Kjenner meg så igjen. Fint at du har en så positiv holdning til det, og nyter de fine øyeblikkene. Du får ha en fin hviledag i morgen:)..

Hus10a

05.01.2017 kl.14:28

Saltsiv: kun sofa og slapp i dag-men det er helt greit det. Viktig å være positiv-om ikke blir det tungt. Ha en fin dag <3

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits