Vil du hjelpe?

Min fetter er en av de som skal sykle for Team Rynkeby neste sommer.

Team Rynkeby sykler hvert år til Paris for å samle inn penger til barn med kreft. Prosjektet ble startet i 2002, da 11 mosjonssyklister med tilknytning til juicevirksomheten Rynkeby Foods bestemte seg for å sykle til Paris for å se innspurten i Tour de France.

Deltakerne var så gode til å samle inn sponsormidler at det var penger til overs da de kom hjem. Overskuddet donerte de til barnekreftavdelingen ved universitetssykehuset i Odense, og en tradisjon var født.

Siden den første turen har Team Rynkeby samlet inn mer enn 130 millioner danske kroner til kampen mot barnekreft.

Når du støtter Team Rynkeby økonomisk, kan du være sikker på at alle pengene går 100% til kampen mot barnekreft. Alle deltakerne på Team Rynkeby dekker nemlig sine egne utgifter, og Rynkeby Foods dekker alle prosjektets sentrale omkostninger. Dermed går alle bidrag – store som små – direkte til den barnekreftorganisasjonen som Team Rynkeby samarbeider med.

I Norge samler deltakerne inn til Barnekreftforeningen, som bruker størstedelen av de innsamlede midlene fra Team Rynkeby til å finansiere forskning på barnekreft. Alle deltakerne på Team Rynkeby forplikter seg til å gjøre en aktiv innsats for å skaffe penger, og i 2016 donerte det norske sykkellaget totalt kr. 5.7 mill. kroner til kampen mot barnekreft.

Min fetter samler inn penger. Og du kan bidra HER -hvert lille bidrag hjelper.

Jeg har bidratt med ett lite bidrag i dag-og tenker bidra litt og litt fremover. Fordi jeg gjerne vil hjelpe. Fordi det kunne vært meg som hadde hatt ett sykt barn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits