En pepperkakebaker

Å lage mat elsker jeg-å bake også! Men å pynte og gjøre ting som kreves tålmodighet fikser jeg ikke. Så for meg er lure hjelpemidler gull verdt! Ei mamma i klassen til eldste sønnen min har en flott bakeside Kakebua.no -der finner du masse former og utstyr til baking. Jeg følger henne på Facebook også-der legger hun ut kakeoppskrifter og fremgangsmåter også. Flott for slike som meg.

Jeg lagde disse av en flott stor utstikker:

Så enkle å lage. Godt tips var å kjevle ut deigen på bakepapiret, så slipper du å flytte de når du har stukket de ut.

I tillegg til den flotte store snøkrystall utstikkeren brukte jeg utstikkere til minihus. Geniale til å henge på koppen med gløgg, julete, julekaffe etc. Disse skal jeg lage til julelunsj med jentene-og de skal være bordkort :)

Vi har mer pepperkakedeig igjen-så her skal det bakes til helga også. Siden det blir hele jula hjemme i år skal vi ha noen slag med kaker. Jeg må ha potetsmeltopper, Sarah Bernard, risboller, krumkaker og kransekakepinner. Så får vi se hva vi får til.

I dag blir det innkjøp av flere lyslenker og lyspærer til stjernene. De ble hengt opp i går-men skal tennes på søndag. Tenk at det snart er 1. Advent igjen.

Én kommentar

Marit

22.11.2016 kl.21:23

Du er da superflink til alt du Gunn Berit! Bøyer meg i hatten som Heidi Weng ville sagt!

Hus10a

23.11.2016 kl.17:34

Marit: snille deg <3

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits