Anna by love

Anna Bulow er min favoritt om dagen. Så vakre og unike illustrasjoner....

Jeg har forelsket meg i to stykker som jeg tror ville blitt lekre over sofaen i stua:

Ønsker deg en fortsatt fin lørdagskveld. Jeg skal multitaske med Instagram og film på TV. Det raser inn nye følgere om dagen. Skikkelig artig.

Klem fra GB

3 kommentarer

@homeby_me

24.09.2016 kl.22:52

Det er bare såå fortjent at det raser inn nye følgere! Du er superflink Gunn Berit!

Hus10a

24.09.2016 kl.22:54

@homeby_me: ja endelig snur det. Jeg hadde en super august og en elendig september, men utrolig artig å se at det beveger seg litt mer nå. Blir litt hekta på dette. :) du gjør det jo også knallbra om dagen fine du <3

Henriette Celin

25.09.2016 kl.00:02

Veldig flotte bilder ja!

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Jeg jobber noen få timer i uken i ett boligstylingfirma og går hjemme resten av tiden pga kroniske lidelser som Fibromyalgi og Slitasjegikt. I perioder er jeg veldig syk og da er Instagram mitt fristed. Ett sted jeg kan leve uten å bli utslitt og få vondt. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits