Millionær!

Mitt liv er så rikt! Jeg har alt jeg trenger og mere til! Men drømmer og ønsker har jeg. Og det morsomste som finnes er å drømme seg bort. Dersom jeg vant den store potten: hva ville jeg kjøpt meg?

Nye barstoler fra HAY står høyt på listen! Enten sort eller eik/sort.

Ny peis/ildsted. Og en slik ville passet perfekt inn!

Bildet er lånt av Anetteshus.com. Nye gulv i hele huset! Lyse, men lettstelte-det er en drøm. Minstemann så ett bilde i går og utropte, jeg vil ha hvitt gulv på rommet mitt! :)

Ny seng til min kjære og meg. Jensen har mange lekre modeller!

Jeg skulle gjerne hatt en liten El-bil. Og denne fra Golf er snasen!

Når penger er spart og gjeld er betalt, og de som skal få sitt har fått sitt-da går resten av pengene til en deilig lang reise for hele familien!

Så nå kan bare rekkene gå inn-jeg tar gjerne imot telefonen og hører hva jeg har vunnet. Om det ikke skjer har jeg ihvertfall fått dagdrømt litt.

Forrige uke og uken før der var jeg så "heldig" å miste ett stort antall følgere. Instagram finner ingen feil, men sier at spamkontoer ofte blir fjernet i puljer. Så nå har jeg en ren og fin følgerskare igjen. Antall likes på bildene mine har gått drastisk opp. Og jeg har sjekket innsikt på kontoen min som viser at bildene mine har over tilfredsstillende respons! Det rekker for meg! Så det ble noe godt ut av det. Livet er mer enn antall likes og følgere-det er viktig å få frem. Og jeg setter pris på hver og en av dere <3 Nyt helgen! Det skal vi!

Klem GB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits