Ny pakke på døra

Men denne gang inneholder den ikke interiør-men mat! Vi har bestilt oss fruktkasse & hverdagskasse fra Godt Levert. Og på mandag kommer den første leveringen. Utrolig spennende! Vi måtte velge den menyen som var enklest. Vi har 2 kresne barn, og ønsker å ha med oss alle på dette.

Første uka får vi ingredienser til disse rettene:

Vi valgte 4 dager, så handler vi inn til helgene selv. Vi vil teste i to uker for å se hva vi synes. Neste uke får vi ingredienser til disse rettene:

Jeg ligger fortsatt syk under pleddet. Men satser på at det er bra i morra nå. Føler meg bedre enn i går

Ha en super lørdag!!

Klem GB

Én kommentar

Henriette Celin

03.09.2016 kl.11:02

Så herlig da :-D

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Jeg jobber noen få timer i uken i ett boligstylingfirma og går hjemme resten av tiden pga kroniske lidelser som Fibromyalgi og Slitasjegikt. I perioder er jeg veldig syk og da er Instagram mitt fristed. Ett sted jeg kan leve uten å bli utslitt og få vondt. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits