Nå er den her!

Den måtte jo komme. Den gjør ofte det sammen med høsten. Forkjølelsen. Tett nese, sår hals og shabby kropp. Eneste som hjelper er nesespray, Kleenex og Paracet. Så hjelper det litt med varm drikke, pledd og kos.

Kakao med chili! Eller cayennepepper! Utrolig godt når man er tett i systemet. Jeg koker opp melk, kakao og sukker. Og drysser i chili/cayennepepper eller du kan ha i en delt chili og la den koke med. Uten frø selvfølgelig. Haha. Og lurt å ta den opp etter en stund. Jo lenger den ligger i, jo sterkere blir den. Bildet er lånt fra klikk.no.

Hittil har jeg holdt senga. Men jeg jobber med tanken om å trekke i koseklær og komme meg opp i stua. Jeg har lest en utrolig sterk historie på nett i dag. Og den håper jeg du tar deg tid til å lese. Livet kan være skikkelig tøft! Og noen opplever litt mer enn andre. Les selv HER

Min forkjølelse ble barnemat i forhold...

Klem fra GB

Én kommentar

Henriette Celin

02.09.2016 kl.11:39

Oo, høres spennende ut :-D

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Jeg jobber noen få timer i uken i ett boligstylingfirma og går hjemme resten av tiden pga kroniske lidelser som Fibromyalgi og Slitasjegikt. I perioder er jeg veldig syk og da er Instagram mitt fristed. Ett sted jeg kan leve uten å bli utslitt og få vondt. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits