Gjør det selv

En potte, litt lecakuler, og litt jord. Ulike planter i ulike høyder. Vips-der har du alt du trenger til å gjøre en sammenplantning.

En potte med ulike blomster i er så vakkert. Og nå er det tid for å lage høst ved inngangspartiet. Jeg har fått dilla på strå, så jeg vurderer å finne en til. Den jeg har tåler vinteren, og det er litt viktig når jeg kjøper grønt ute nå.

Jeg skal kjøpe meg lyng, både rosa og grønn, litt kålplanter, også skal de settes sammen med en minigran jeg har fra før av.

Mestergrønn poster masse herlig inspirasjon!

Når du planter er det lurt å tenke komposisjon. Hvor skal planten stå? Skal den stå midt på bordet er det fint at høyden er midt i. Skal den stå i en trapp eller inntil en vegg vil det være fint å lage en trapp med den høyeste planten bakerst.

Det er også fint å plante den samme planten sammen til en stor. Og sette de i grupper. Lag moseballer, ved å lage en kule av avispapir og feste mose rundt med ståltråd feks. Så kan du enten feste de på en blomsterpinne og ha de i sammenplantningen din, eller legge de rundt blomsterpottene som dekor.

Så nå er det bare å komme seg ut i skogen-mye kan man få tak i gratis. Jeg bruker potter jeg har fra før av. Jeg kjøper alltid frostsikre potter, da slipper jeg at de sprekker om vinteren.

Jeg liker at den er litt lav og bred. For da får jeg plass til en stor sammenplantning.

Lykke til med din uteplass! Jeg skal hvile litt, deretter skal jeg planlegge planting. Her regner det i dag, så jeg utsetter det litt frem.

Bildene som ikke er mine er lånt av Mestergrønn

Ha en super tirsdag!

Klem fra GB

Én kommentar

Henriette Celin

30.08.2016 kl.08:53

Så flott det så ut! Smart med slike moseballer og frostpotter også ^^

Hus10a

30.08.2016 kl.18:01

Henriette Celin: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Jeg jobber noen få timer i uken i ett boligstylingfirma og går hjemme resten av tiden pga kroniske lidelser som Fibromyalgi og Slitasjegikt. I perioder er jeg veldig syk og da er Instagram mitt fristed. Ett sted jeg kan leve uten å bli utslitt og få vondt. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits