Uterom

Her i Trøndelag er ofte høsten veldig fin! Og vi har muligheten til å sitte ute lenge. En varmelampe er gull verdt, men vi har ikke investert i det enda. Men litt annet stæsj har vi fått på plass. Vi bruker uteplassen ved inngangen mest. For der har vi tak.

Stolene og bordet er fra IKEA. Og blomsterpotte på vegg er Vertiplants. Lyslenke er fra Woweffekt -merke: Konstminde. Dersom du har på lenken døgnet rundt holder den ca 6 år! Kvalitet! Og jeg tenker å ta de inn når vinteren kommer. Den lysende potta er fra samme merke. Det blir så koselig når du har litt lys rundt deg. Ett varmt pledd og god drikke-så er livet komplett!

Lurer faktisk på om det blir en kald cider på terrassen i kveld! Har behov for litt ekstra kos-og det er viktig å nyte, ikke sant :)

Klem GB

4 kommentarer

lisarorvik

21.08.2016 kl.20:08

Så utrolig fint :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Hus10a

21.08.2016 kl.20:12

lisarorvik: den vil jeg være med på ja! Tusen takk <3

Merethe Høili Johansen

22.08.2016 kl.00:04

Så fint det var!! :D

Henriette Celin

22.08.2016 kl.10:30

Så koselig det var der ^^

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Jeg jobber noen få timer i uken i ett boligstylingfirma og går hjemme resten av tiden pga kroniske lidelser som Fibromyalgi og Slitasjegikt. I perioder er jeg veldig syk og da er Instagram mitt fristed. Ett sted jeg kan leve uten å bli utslitt og få vondt. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits