Mer kjøkken

Det var flere på instagram som ville se mer kjøkken. Min drøm er høyglans hvitt eller matt sort. Men da vi flyttet inn her var jeg veldig glad for at det var akkurat dette kjøkkenet. Masse skapplass, praktisk benk og lyst og åpent. Dette kjøkkenet skal få være her en god stund til.

Nå står det middag på planen. Vi skal rense ut av fryseren, så vi kjører en kombo med burger/kylling og karbonader i brød i dag. Med løkringer-nammis!

Håper du får en fin kveld videre! Husk konkurransene mine som har frist til kl 21 i kveld da <3

Klem GB

2 kommentarer

Hege Kristin

21.08.2016 kl.18:44

så fint kjøkken :D

Hus10a

21.08.2016 kl.19:02

Hege Kristin: tusen takk Hege Kristin ??

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Jeg jobber noen få timer i uken i ett boligstylingfirma og går hjemme resten av tiden pga kroniske lidelser som Fibromyalgi og Slitasjegikt. I perioder er jeg veldig syk og da er Instagram mitt fristed. Ett sted jeg kan leve uten å bli utslitt og få vondt. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits