Helgekos

 

Ingenting slår vel følelsen av helg. Når tacolukta setter seg i veggene. Og man setter seg ned hele familien samlet. Vi har en eller annen form for taco omtrent hver helg. Tacokake, nachos, fylt taco, vanlig taco og andre vri som jeg finner på nett. Denne helga ble det den klassiske vanlige. Med myke lefser, noen maisskjell, kjøttdeig, ananas, mais, rødløk, agurk, salat, ost, rømme og sweet chilisaus. Guaccamole er utrolig godt, men vi droppet det denne gang. Å dekke på bord er jo alltid artig. Og jeg har dekt bordet mitt med Design Letters. Min favorittserie på kjøkkenet som sikkert mange har fått med seg. Bordbrikkene er fra KGDesign. Og blomsterkrukkene på bordet er fra Oooa.no Glassene er Rosendal og bestikket er stålbestikk fra Hardangerbestikk. Har du noen gode tacotips vil jeg gjerne vite om de. Elsker å prøve nye ting. Og snart er det jo fredag og helg igjen....

Stolene er i fra Jysk og bordet er i fra Ikea. Jeg ønsker på sikt ett annet spisebord. Rett og slett fordi det ikke tåler nok. Det blir fort ripete. Men å finne det perfekte stuebord er ikke enkelt. HAY har ett par lekre, men det må passe til stolene mine også, for de ønsker jeg å ha en stund til. En periode hadde jeg så lyst på rundt spisebord, men det føler jeg ikke vi har plass til her. Jeg vil heller se om jeg finner et kult bord ute til neste år som er rundt. Å sitte rundt bordet er så utrolig sosialt og koselig. Men har man de rette folkene rundt seg er det jo ikke bordet som teller. 

Nyt søndagen videre!

Klem fra GB 

2 kommentarer

Henriette Celin

14.08.2016 kl.11:03

Elsker fatene, klokken og den hyllen (:

Herlig med taco i helgen ^^

Hus10a

14.08.2016 kl.11:07

Henriette Celin: mine favoritter også

Skriv en ny kommentar

Hus10a

Hus10a

43, Trondheim

Jeg har en interiørkonto på instagram som heter Hus10a. Gå gjerne inn å følg meg der. Interiør er min hobby og min store interesse. Jeg jobber noen få timer i uken i ett boligstylingfirma og går hjemme resten av tiden pga kroniske lidelser som Fibromyalgi og Slitasjegikt. I perioder er jeg veldig syk og da er Instagram mitt fristed. Ett sted jeg kan leve uten å bli utslitt og få vondt. Mitt interiør er preget av sort og hvitt/monochrome. Men jeg elsker all type interiør som er en fryd for øyet. Her på bloggen vil jeg skrive en del om ting som inspirerer meg og jeg vil dele med meg av min interesse til dere som ønsker å få input av likesinnede. Takk for at du følger meg. Det betyr masse.

Kategorier

Arkiv

hits